Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info

10. 8. 2008

MicroStars jsou miniaturní fotbalové sbírat údaje z vašich oblíbených hvězd z Premier League, Scottish Premier League a nejlepších klubů v evropských Fotbal.

Players have different colour bases, the rarer the base colour the higher the ratings. Hráči mají různé barvy základy, je vzácnější základní barvy vyšší třídy. If you are really lucky you may get an ultra rare black base, and then you will be the envy of all your friends! Pokud máte opravdu štěstí, můžete získat velmi vzácné černé základny, a pak vám bude závist na všechny své přátele!

Now take a look around the wicked world of MicroStars. A teď se podívejte kolem MicroStars na svět bezbožných. Search for your favourite team or player, learn how to play One On One and other fun games, and find out all about the brand new series – Prem 07/08 is out now and features 40 new figures! Vyhledávání pro vaše oblíbené tým nebo hráče, učí, jak hrát jeden na jeden a jiné zábavné hry, a zjistit vše o zbrusu nová řada - Prem 07/08 je venku a funkce 40 nových čísel! And if you’re really serious about collecting MicroStars, make sure you join the Collector Club too to receive all the latest news before anyone else. A pokud jste opravdu vážně o shromažďování MicroStars, ujistěte se, že se připojíte do Sběratel klub příliš dostávat všechny nejnovější novinky dříve, než kdokoliv jiný.

Go on, what are you waiting for?! Dělej, co ještě čekáte?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

microstars

(petr, 28. 2. 2010 16:20)

ahoj,
máš nějaký?