Jdi na obsah Jdi na menu
 


O Club Penguin

30. 12. 2008
Ahoj,

jestli se chceš zaregistrovat do Clubu penguin nebo už jsi a nevíš si rady, tak to jsi zde zprávně. S námi lehce poznáš oč jde v tomto clubu.

Pomůžeme ti z registrací v několika krocích:

1) Najeť si na stránku http://play.clubpenguin.com a počkej až ti naběhne modrý rámeček s čudlikem start. Ty zmáčkni I DON´T HAVE A PENGUIN . . .tzn. že nemáš ještě tučňáka. . .

2) oběví se ti 4 tabulky, ty si vyber jen jednu kategorii podle věku: první znaméná, že ti je 8 A VÍCE LET, druhá 9 AŽ 12 LET, třetí 13 AŽ 17 a poslední VÍCE LET. . .

3) oběví se ti pravidla, zmáčkni jen tlačítko NEXT

4) dále se ti oběví pokračování a dva čtverečky: když zatrhneš první znamená to, že SOUHLASÍŠ S PRAVIDLY CP a když zatrhneš druhé můžeš si vybrat barvu svého penguina (neváhej později si pouze za 20 coinů můžeš koupit jinou i všechny)

5) pak se ti oběví tvůj tučňák, zadej svoje jméno, které pak nepůjde už změnit

6) v další kroce si vymyslíš HESLO a zadáš to samé do obou oken. . .

7) dále se ti oběví dvě tabulky, zmáčkni tu nalevo (pak to jde změnit) → není potřeba ji měnit!

8) zadej do obou kolonek svůj mail a je konec, pak stačí z mailu potvrdit registraci a jet to!

 

Si registrovaný? nemáš potuchy co dál, tak my ti zase pomůžeme. . .stačí najet zpátky na zmiňovanou stránku a po naběhnutí zmáčknout start. . .tam zadáš svůj nick a heslo, počkáš si a naběnou ti vlajky různých zemí (jednu si vyber), pak si vybereš jednu místnost (čím víc smajlíků má tím je tam víc lidí). . .a si tam!

A co teď? Zase nevíš jak dál?

Stačí když v levém dolním rohu klikneš na mapu a pro začátek si prohlídneš město, ale s námi to budeš mít rychlejší (až si prohlídneš mapu, tak se sem vrať a čti dál!) → klikni

 

Už víš co se kde v městě nachází. . .stačí si začít vidělávat peníze (peníze si vyděláš za každou hru), jestliže nejsi member možná budeš trochu zklamaný. . .ty vlastně nevíš co je member? Nevíš co můžeš vlastně ve městě dělat? → klikni a zase se vrať!

už tomu rozumíš?. . .už víš o nakupování všechno. . .teď stačí, když si podrobně přečteš všechny rubriky a budež vědět vše potřebné. .